Susține HEART-CORE

Susține-ne pentru realizarea cât mai multor proiecte culturale.

REDIRECȚIONEAZĂ 2%
Persoanele fizice pot redirecționa către un ONG 2% din impozitul pe venitul anual, susținând astfel proiectele pe care le consideră importante (deci nu costă nimic, impozitul respectiv a fost deja reținut – altfel, fără această redirecționare impozitul respectiv rămâne integral la stat). Poți descărca formularul potrivit de aici – Declaratia 230 (dacă anul trecut ai avut doar venituri salariale) sau Declaratia 200 (dacă ai avut și alte surse de venit), sau poți să notezi datele noastre
Asociația HEART-CORE, CUI 27459065,
Cont RO33RNCB0088118579690001

și să completezi formularele puse la dispoziție de Administrația Financiară. Dacă nu cunoști suma corespunzătoare a 2% din impozit, poți lăsa căsuța necompletată iar aceasta va fi calculată de către organele fiscale. Formularele completate trebuie să ajungă la sediul Administrației Financiare de care aparții până pe data de 25 mai 2018. Variantele sunt:
le trimiți prin poștă la noi (Asociația Culturală HEART-CORE, Str. Cernisoara 43, Bl. O12, Sc. B, Et. 7, Ap. 102,
Sector 6, Bucuresti, România) sau ne trimiți un email la office@asociatiaculturalahc.ro și te vom contacta noi pentru colectarea formularelor;
le depui fizic sau le trimiți prin poștă cu scrisoare recomandată la sediul ANAF de care aparții.

REDIRECȚIONEAZĂ 20%
Companiile pot redirecționa până la 20% din impozitul anual pe profit și 3 ‰ din cifra de afaceri – condiții cumulative. Suntem deschiși către parteneriate pentru că suntem convinși că putem realiza împreună obiectivele companiei tale. Pentru mai multe informații, scrie-ne pe adresa: office@asociatiaculturalahc.ro

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR
Dacă îți plac proiectele noastre culturale și vrei să ne susții să realizăm cât mai multe, contribuie și tu!
Asociația HEART-CORE
IBAN: RO33RNCB0088118579690001