Proiecte

2017

Înregistrări Oxigen Orchestra pentru realizarea unui compact disc de promovare a muzicii românești, desfășurate în sala George Enescu a UNMB. Muzicienii participanți la înregistrări: Vlad Răzvan Baciu, Simina Croitoru, Alexandru Marian, Diana Jipa, Sabin Penea, Ana-Maria Marian, Mădălina Penciu, Iulian Popovici Andrei Nițescu, Mircea Marian, Iulian Mihai Țuț, Ioana Cojuharov, Ana Cebotari, Anca Duca, Marius Nine, Irina Rădulescu, Vlad Leahu. Album de colinde aranjate de compozitorii români: Dan Dediu, Vlad R. Baciu, Bogdan Vodă, Adrian Stroici, Alexandru Pașcanu, Tiberiu Brediceanu.

Recital realizat cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României organizat de Institutul Cultural Român – Palac na Wyspie, Varșovia, Polonia (Diana Jipa și Ştefan Doniga). În program lucrări semnate de: George Enescu, Dinu Lipatti, Béla Bartók, Paul Constantinescu, Vasile Filip și Vlad Răzvan Baciu.

Două recitaluri dedicate Anului Centenarului Marii Uniri – Biserica Ortodoxă din Şimleu Silvaniei și Centrul pentru Cultură şi Artă din Municipiul Zalău, România (Diana Jipa și Ştefan Doniga). În program lucrări semnate de: George Enescu, Dinu Lipatti, Béla Bartók, Paul Constantinescu, Vasile Filip și Vlad Răzvan Baciu.

Înregistrăre la A7TV a Scherzo-ului semnat de Vlad R. Baciu, cu interpretarea violonistei Diana Jipa și a  pianistei Ioanei Cojuharov. De asemenea, înregistrare la A7TV a liedului Unui Flutur alb semnat de VRB, cu interpretarea Anei Cebotari și a Ioanei Cojuharov. Emisiunea E CU CANTEC, realizator Ramona Ghealodă – portret de autor.

Primul concert al O2 Orchestra – 30 MAI 2017. Membrii nucleu ai
O2 Orchestra: Simina Croitoru, Alexandru Marian, Diana Jipa, Sabin Penea, Cristina Pașa, Mădălina Penciu, Daniel Vots, Andrei Nițescu, Violeta Tuță-Popescu, Diana Popescu, Ciprian Ghiță, Ioana Cojuharov, Ana Cebotari, Emanuela Sălăjan, Diana Mihăescu, Vlad-Răzvan Baciu. Mulțumim Ozanei Barabancea pentru iile ROzănești și doamnei director Ozana Calomfirescu (Școala de Muzică #2 – București).