OXIGEN Orchestra

OXIGEN Orchestra      a fost înființată în mai 2017 de către dirijorul și compozitorul Vlad Răzvan Baciu cu scopul promovării culturii muzicale naționale și internaționale. Reunind unii dintre cei mai valoroși artiști din România, OXIGEN Orchestra abordează un repertoriu vast, de la clasic până la contemporan, de tip electro și chiar muzică de film. În prezent OXIGEN Orchestra participă la diferite proiecte muzicale de dezvoltare creativă dar și educativ-culturale. Pe data de 18.04.2018, Corul și Orchestra OXIGEN au susținut evenimentul aniversar al Academiei de Studii Economice din București, interpretând printre altele, și IMNUL A.S.E. compus de însuși dirijorul și compozitorul Vlad R. Baciu

PROIECTE 2017

Înregistrări O2 Orchestra pentru realizarea unui compact disc de promovare a muzicii românești, desfășurate în sala George Enescu a UNMB. Muzicienii participanți la înregistrări: Vlad Răzvan Baciu, Simina Croitoru, Alexandru Marian, Diana Jipa, Sabin Penea, Ana-Maria Marian, Mădălina Penciu, Iulian Popovici Andrei Nițescu, Mircea Marian, Iulian Mihai Țuț, Ioana Cojuharov, Ana Cebotari, Anca Duca, Marius Nine, Irina Rădulescu, Vlad Leahu. Album de colinde aranjate de compozitorii români: Dan Dediu, Vlad R. Baciu, Bogdan Vodă, Adrian Stroici, Alexandru Pașcanu, Tiberiu Brediceanu.

Primul concert al O2 Orchestra – 30 MAI 2017. Membrii nucleu ai
O2 Orchestra: Simina Croitoru, Alexandru Marian, Diana Jipa, Sabin Penea, Cristina Pașa, Mădălina Penciu, Daniel Vots, Andrei Nițescu, Violeta Tuță-Popescu, Diana Popescu, Ciprian Ghiță, Ioana Cojuharov, Ana Cebotari, Emanuela Sălăjan, Diana Mihăescu, Vlad-Răzvan Baciu. Mulțumim Ozanei Barabancea pentru iile ROzănești și doamnei director Ozana Calomfirescu (Școala de Muzică #2 – București).

Din primul concert al O2 Orchestra – click!